Què guanyes comparant-te amb els altres?

Escrivia al final de l’article anterior: "Només quan siguis conscient del potencial existent en tu , podràs sorprendre't amb els èxits que vas a aconseguir " Des de llavors i fins avui, ja ets conscient del teu potencial ? Felicitats a tots els que mitjançant el vostre procés de coaching personal esteu adquirint consciència de tot aquest potencial

Entre els molts èxits que esteu aconseguint n'hi ha un molt important per a seguir  creixent : " Deixar de comparar- se amb els altres " . Tots hem sentit o pronunciat la frase : "És que no hauries comparar-te amb els altres" i el consell : " Sigues tu mateix o creu en tu " . La veritat sigui dita , això no serveix de res Quan no es té consciència d'aquest potencial , resulta gairebé inevitable comparar-te amb els altres. I jo em pregunto : Ets d'aquelles persones que molt sovint t'estàs dient: " és millor que jo " , "és que té bona sort" , " per més que m'esforci no aconseguiré el que ell " ... ? ¿De quina forma el fet de comparar-te amb els altres augmenta la teva autoestima ? Quan et compares quedes en posició de superioritat o d'inferioritat ? Quins efectes sol tenir aquest fet en la teva vida ? Quines són les causes que et porten a comparar-te ? Falta de seguretat ? ¿ Baixa autoestima ?

Passa que quan no valorem com a suficient la nostra capacitat o coneixement a l'hora d'actuar , busquem persones amb les que comparar-nos, ja siguin del nostre entorn immediat o no .I com et sents quan són els altres els que et comparen amb la resta? Tot i això , no oblidis que TU , com els altres éssers humans , tens moltes característiques , unes t'ajuden a créixer , mentre que hi ha d’altres que sovint et dificulten assolir els teus objectius i et porten a comparar-te amb els altres. Què és el que vols canviar per deixar de comparar-te amb els altres i ser d'una vegada per totes , tu mateix T'atreveixes a canviar les característiques que et dificulten aconseguir els teus objectius i a comparar únicament amb tu mateix , un cop hagis efectuat aquests canvis?