Quin profit li treus a la teva millor qualitat?

Finalitzava el darrer article així: Quins propòsits portaràs a terme a la tornada de vacances? Com pots eliminar els “hauria de” pels “vull fer”? Coaching significa acció! Sense acció no hi ha canvis. (Llegir article anterior)

Ja has reflexionat sobre els canvis que vols porta a terme? Quin tipus de missatge vols propagar a la tornada de vacances? Tot es contagia. Quines experiències positives vols compartir?

stock-photo-29205144-business-core-valuesDe quina forma creus que les teves expressions i actituds poden ajudar a generar un bon clima emocional a la teva família, empresa o entorn immediat? I com afecta aquest fet al teu propi benestar i creixement personal i el de les altres persones? Quina és la qualitat que més et pot ajudar a generar aquest bon clima emocional?

Et diria més, quants cops dones reconeixement a aquesta qualitat que posseeixes? Quants cops et dius a tu mateix: ¡Què bé ho he fet! I quan ha estat el darrer cop què li has donat aquest reconeixement a algú que s’ho mereix i ho necessita?

Què necessites per treure-li tot el profit a aquesta meravellosa qualitat? En que et fa ser bo aquesta qualitat? Què has aconseguit gràcies a ella? Què és el que pots aconseguir? Has provat a valorar tot el que tens de bo i de profitós? Em ve a la memòria una frase que he escrit al meu llibre “El arte de quitarte la màscara”,  que diu textualment:

“A menudo juzgamos nuestras acciones con mayor dureza de la que merecen. En cualquier caso, no hay hombre que no tenga remedio”.

Ets capaç de jutjar-te pel que fas, i no ets capaç de felicitar-te per tot que hi ha en tu en quant a qualitats? Ja saps.... tu també tens remei!. Què passaràs a la llista dels “vull fer” i esborraràs de la dels “hauria de...? No et reprimeixes, demana ajudar si la necessites