Portadajpg

Sinopsis

¿Cómo te sentirías si pudieses quitarle la máscara a tu jefe? ¿Qué es lo que esconde tras ella? ¿Qué clase de persona es en realidad tu jefe?

El arte de quitarte la máscara te envolverá en el mar de emociones que se viven en Ediciones Renacimiento, con toda seguridad se
asemejan mucho a las que tú vives en la empresa donde trabajas.
El arte de quitarte la máscara es una novela repleta de situaciones laborales que describen a los directivos de las organizaciones empresariales y su forma de liderar a sus respectivos equipos.
El arte de quitarte la máscara es un puro reflejo del clima emocional que se vive en las empresas y organizaciones. Es necesario remover la conciencia de los directivos y ayudarlos a quitarse la máscara. ¿Y qué pasa si no eres directivo? Los directivos son personas, como tú.
¿Empezamos a trabajar en el arte de quitarte la máscara?¿QUÉ OPINAN LOS LECTORES?

Diumenge passat em vaig acabar de llegir el teu llibre, més ben dit, aviat m’he l’he cruspit…Et confesso que m’ha agradat moltíssim i que m’he emocionat mentre el llegia. Preciós!!! Molt adients les metàfores sobre filosofia, utilitzades, que, evidentment no podien faltar. En fi… que he gaudit moltissim.

Per quan el segon llibre???

V. T.

He llegit d’una sentada el teu llibre no l’he pogut deixar fins acabar-lo, de manera que et felicito.

Per què serà que han de venir dels americans les solucions als nostres problemes? ¿Serà perquè també ens han passat a nosaltres els seus problemes, i per tant també les solucions?

J. M. R.

He tingut oportunitat de llegir el teu llibre durant un viatge en avió a sudamèrica, ja que com intuïa, és d’aquells llibres que si se’ls llegueix, cal fer-ho de seguit, donç a cada pàgina vols saber quin serà el següent pas o esdeveniment. L’he gaudit d’una tacada (unes quantes hores, això sí) i m’agradat molt.. Et felicito novament i provaré de ser una mica més “Mauro”.

p.s.: per a quan el segón llibre???? Ja trigues, ostres.

R. R,

Acabo de començar el llibre les deu primeres pàgines m’han agradat molt.

J. J. G.

He disfrutat molt llegint-lo, és entretingut, emocionant ( reia i plorava i tot!!!,), clar i molt, molt inspirador!!!! Recomanable a tot tipus de persona, ja sigui empresari/a o treballador/a, tots poden reflexionar i treure un aprenentatge important.

A. R,

Ja l’he llegit!!!! Avui ha estat el segon día de lectura i l’he hagut d’acabar per que m’ha enganxat com quan ere jove llegint Els llibres dels “Cinco… “!!!! Jo no hauria estat tant benevolent amb en Jaime (o potser si despres de veure el final de tot plegat!!!) Ara que m’havia enganxat ja s’ha acabat!!!! En vull més!!!!

D. M.

M’ha sorprès gratament com ho he passat llegint la novel·la que ha escrit la Pilar, li he demanat que ja pot començar a escriure una segona part molt més llarga, per fer gaudir d’una bona estona al personal. De veritat que us la recomano!

 D. E.

Et felicito pel llibre. Un gran llibre, de fàcil lectura i que enseguida t’enganxa. Realment m’ha agradat molt llegir-lo.

J.V.

Acabo de terminar el libro “El arte de quitarte la máscara”, es impresionante. Estoy orgullosa, porqué se ha escrito un libro tan bonito, interesante, sabio, bien escrito y vale la pena leerlo y sobretodo te quedas con muchas ganas de ir con un coach.
Felicidades eres muy buena escritora, escribe otro para el premio Nadal.

C. P. A.

Com a la vida real ! Fàcil de llegir , molt interessant! Felicitats Pilar!!!

R. M.

El llibre “El arte de quitarte la máscara” l’hauria de llegir tothom per adonar-se de moltes coses que ens passen pel cap i per la vida. Tot directiu i càrrec públic també l’hauria de llegir per ser més bona persona amb els seus empleats!

D. M.

PRESENTACIONES
FOTOS PRESENTACIONES