Quines poden ser les conseqüencies de la teva desmesurada sensibilitat?

Recordes com finalitzava el darrer article? Deia així: Decideix què vols canviar i quan. Recorda que tu tens la clau per a fer els canvis.

I parlant de canvis, què és el que creus que hauries de canviar per millorar el teu alt grau de sensibilitat?. Quants cops la teva sensibilitat et fa assumir coses imaginaries o que no eren intencionals?

 Series capaç d’identificar el com, què i quan es desencadena la teva gran sensibilitat? Et costa admetre que ets massa sensible?

 Et fereixen comentaris i accions que per a la majoria de les persones son normals i que no els consideren feridors?

 armadura

Quin podria ser el motiu pel qual sempre penses que t’estan atacant? Què et fa sentir que les persones del teu voltant es qüestionen les teves actuacions? I quina és la teva reacció quan creus que t’ataquen? D’orgull, d’indiferència, d’allunyament?

 Pots reconèixer realment quina determinada sensibilitat no t’ajuda en absolut? Pot ser que siguis molt sensible a una persona en particular? Què o qui  desperta la teva gran sensibilitat?

 Reacciones de manera exagerada o massa subtil a les coses que sents que et fan mal emocionalment? Quins podrien ser els detonants de la teva sensibilitat? Hàbits que has desenvolupat amb el temps per a fer-li front a la feina o les relacions? És possible que s’hagi convertit en una estratègia de prevenció?

 Quan sents que estàs massa sensible, t’has preguntat quins beneficis t’ha aportat aquest estat emocional? De quina forma t’ajuden aquests pensaments? Com està afectant el teu alt grau de sensibilitat i susceptibilitat a la teva parella? A la teva feina? Al teu entorn? A qui o què pots perdre si no canvies?

 Felicitats si finalment decideixes examinar la teva sensibilitat, és un gran pas endavant que t’ajudarà a millorar el teu benestar emocional. I si sents que sols no pots, ja que requereix molta força i dedicació, busca ajuda en un professional del coaching que t’acompanyi en el teu procés de canvi.